Companii

Lista brandurilor care au primit calitatea de Furnizor al Casei Regale cuprinde 12 nume de companii din România în 2020

"Acest titlu nu se poate primi mai devreme de un an de la prima livrare"

Lista brandurilor care au primit calitatea de Furnizor al...

Autor: Florentina Niţu

06.10.2020, 18:43 805

Un număr de 12 companii din România a primit astăzi, 6 octombrie, calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale, titlu acordat pe o perioadă de trei ani. The Cheesecake House, o cofetărie pornită la Târgu Mureş de trei tineri, a devenit pentru prima oară Furnizor al Casei Majestăţii Sale, după un an de la depunerea documentelor privind această intenţie şi livrarea primelor produse. Celelalte companii au primit acest titlu pentru a doua sau a treia oară consecutiv.

"Este o mare onoare pentru noi că am ajuns în postura de furnizor şi ne bucurăm că Majestăţii Sale îi plac produsele pe care le oferim. Premisa de la care am pornit acest business a fost să facem un desert gustos şi sănătos. Am pornit în 2017, cu un laborator de cheesecake-uri, dar şi alte produse dulci, doar pe bază de comandă, iar apoi am făcut cofetăria în Târgu Mureş", povestesc fondatorii The Cheesecake House.

Acordarea calităţii de Furnizor al Casei Majestăţii Sale implică un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor. "Acest titlu nu se poate primi mai devreme de un an de la prima livrare", spun oficialii de la Palatul Elisabeta, care adaugă că săptămânal primesc zeci de e-mail-uri privind obţinerea acestei recunoaşteri.

Din 2005 şi până anul trecut, peste 80 de companii au primit calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale, însă unele au şi pierdut acest titlu în câteva luni din diverse motive ori nu l-au mai înnoit.

Astăzi, companiile care au primit acest titlu sunt: Azay, The Iconic Estate, K Group Corporations, Omniasig, Serge Luis Alvarez, Familia Dragomir, Malvina Cervenschi, fiecare dintre companii primind titlul pentru a treia oara consecutiv, Cumpăna, Hispanitas şi 360 Revolution, pentru a doua oară consecutiv, şi The Cheesecake House a primit pentru prima oară acest statut.

"Este o onoare pentru companie să fie Furnizor al Casei Majestăţii Sale. Suntem onoraţi să ni se prelungească calitatea de furnizor pentru a doua oară consecutiv, ocazie prin care dorim să ne reiterăm promisiunile făcute către clienţii noştri de a livra doar produse şi servicii de cea mai bună calitate şi să menţinem corectitudinea în afaceri", spune Corina Georgescu, manager marketing Cumpăna. Compania livrează apă minerală naturală, netratată.

Reprezentanţii de la Palatul Elisabeta au mai spus că încă nu au niciun furnizor din zona de banking.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO