Companii

Lituanienii de la Apex Alliance l-au recrutat pe olandezul Harmen Silver director general al hotelului Autograph Collection, dezvoltat în clădirea fostei bănci Marmorosch-Blank

Lituanienii de la Apex Alliance l-au recrutat pe...

Autor: Cristina Bellu

29.06.2021, 12:51 249

Grupul Apex Alliance din Lituania, care operează cinci hoteluri în Bucureşti, l-a recrutat pe Harmen Silver director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, cea mai mare investiţie a grupului lituanian din România, care va intra în acestă vară în circuitul turistic.

„Bucureştiul este o bijuterie nedescoperită, cu un mare potenţial pentru hoteluri bogate în caracter, arhitectură şi poveşti neaşteptate, precum cel pe care îl vom inaugura. Odată cu intrarea Marmorosch Bucharest în portofoliul Apex Alliance, o locaţie deosebită, de 5 stele, situată în inima Centrului Vechi, putem oferi oaspeţilor noştri un portofoliu complet de hoteluri din care să aleagă”, spune Harmen Silver, director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Harmen Silver va conduce operaţiunile şi planurile de dezvoltare pentru primul hotel românesc care s-a alăturat brandului Autograph Collection Hotels, creat de Marriott International.

Înainte de a se alătura echipei Marmorosch Bucharest, Harmen Silver a condus Château St. Gerlach - un hotel Relais & Châteaux din Valkenburg, Olanda. Cariera sa internaţională l-a dus de la Amsterdam (Sofitel Legend the Grand Amsterdam) la Londra (London Hilton, Park Lane), la Berlin (Waldorf Astoria Berlin) şi acum la Bucureşti, lucrând doar în hoteluri premium, cu clasificare de cinci stele şi restaurante cu stele Michelin.

„Credem cu tărie că hotelurile acţionează ca ambasadori pentru orice destinaţie”, spune Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere, clasificate în funcţie de stantardele Silver şi Gold, la care se adaugă apartementele Heritage şi Platinum, şi spectaculosul apartament Marmorosch Palace. În condiţiile normale de lucru, în perioada post pandemie, hotelul va avea o echipă de 110 agajaţi.

Managementul companiei estimează că în 2022 rata medie de ocupare va ajunge la 70%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO