Companii

Liviu Rogojinaru a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerului Economiei

Liviu Rogojinaru a fost numit în funcţia de secretar de...

Autor: Mihai Gongoroi

14.01.2020, 11:44 578

Liviu Rogojinaru, care a deţinut funcţia de secretar general în cadrul CNIPMMR, a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, potrivit deciziei premierului publicată în Monitorul Oficial.

Rogojinaru a fost numit, în aprilie 2016, secretar general al Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), ocupându-se de departamentul relaţiilor internaţionale şi promovare afaceri, iar de anul trecut a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Economic şi Social (CES).

CES este un organism consultativ al Parlamentului şi al Guvernului României constituit în scopul realizării dialogului tripartit la nivel naţional dintre organizaţiile patronale, organizaţiile sindicale şi reprezentanţi ai asociaţiilor şi fundaţiilor neguvernamentale ai societăţii civile.

În cadrul cabinetului coordonat de ministrul Economiei, Eenergiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Rogojinaru va avea în portofoliu mediul de afaceri şi coordonarea domeniului întreprinderilor private mici şi mijlocii.

Alături de Liviu Rogojinaru, la Ministerul Economiei a mai fost numit secretar de stat Iulian Cristian Simu, director general la Uzina Mecanică Cugir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO