Companii

Liviu Tudor a mai închiriat 5.000 de metri pătraţi de birouri în Militari şi Pipera

Liviu Tudor a mai închiriat 5.000 de metri pătraţi de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.12.2013, 18:46 539

Parcurile de birouri West Gate şi Novo Park, dezvoltate de compania Genesis Development, deţinută de antreprenorul Liviu Tudor, au ajuns la un grad de ocupare de 94%, respectiv 99%, după ce Société Générale, acţionarul majoritar al BRD, şi UniCredit Business Integrated Solutions au mai închiriat 5.000 de metri pătraţi de birouri.

„Anul 2013 a fost un an în care am reuşit să atragem noi chiriaşi, să permitem extinderea celor existenţi şi să renegociem contracte de închiriere (...) cum este cel cu HP, cel mai mare chiriaş din piaţa spaţiilor de birouri”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development.

Société Générale şi-a dublat suprafaţa de birouri închiriată în complexul West Gate din cartierul Militari din Capitală, până la 5.000 de metri pătraţi, în timp ce UniCredit a ajuns la 12.500 de metri pătraţi ocupaţi în Novo Park, din zona Pipera.

În total, cele două parcuri de afaceri din Militari şi Pipera au 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, la care se adaugă un campus studenţesc privat în zona Militari. Toate cele trei spaţii aduc companiei Genesis Development venituri din chirii de 32 de milioane de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO