ZF Pharma Summit 15

Luca Bellasi, San Luca Italia: Am început colaborări cu profesori universitari din România

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 sep 2015 Autor: Roxana Rosu

Luca Bellasi, Manager Spitalul San Luca, Italia

Am înfiinţat un birou pentru pacienţii străini, care vizează posibilităţile de colaborare, serviciul de second opinion. Suntem unul dintre cele mai importante spitale de cercetare din Italia, promovăm parteneriate cu alte ţări şi tocmai am început să colaborăm şi cu profesori universitari din România, a spus Luca Bellasi, manager spital San Luca Italia, partener Intermedicas, în cadrul ZF Pharma Summit 15.

Alte declaraţii:

Colaborăm cu Intermedicas pe unele cazuri medicale pe care le putem consulta cu medicii noştri. Suntem un spital de cercetare şi putem ajuta.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
italia
, cadre didactice
, incepere
, romania
, medici
, pacienti
, serviciu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide