Companii

Luchi Georgescu, Meda Prod: Nu ne putem face o strategie din cauza instabilităţii politice!

Luchi Georgescu

Luchi Georgescu

Autor: Mirabela Tiron

03.02.2017, 00:07 2076

Antreprenoarea Luchi Georgescu, care contro­lea­ză producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon, spune că nu poate face o strategie coeren­tă de dezvoltare pentru cele două companii din cauza insta­bi­lităţii politice.

„Anul trecut am avut o creştere cu 10% atât la Meda Prod 98, cât şi la Vincon dar pentru anul acesta nu am definitivat bugetul. Nu ne pu­tem face socotelile, nu pu­tem să fa­cem o strategie co­eren­tă de dez­vol­tare având în ve­dere instabi­li­tatea po­litică“, a spus pentru ZF Luchi Georgescu.

Producătorul de mezeluri Meda, controlat de Luchi Geor­ges­­cu, a avut o cifră de afaceri de 131 mil. lei (29 mil. euro) şi un profit net de 11 mi­l. lei (2,5 mil. euro), la 530 de angajaţi în 2015.

„Trebuie să asigurăm lunar salariile oamenilor. Aştep­tăm să vedem cum va arăta pachetul legislativ. Vom con­strui bugetul având în vedere costurile mai mari cu salariul mi­nim pe economie dar luăm în calcul şi ceea ce câştigăm din reducerea unor taxe. Trebuie mai întâi să vedem ce se în­tâmplă în economie, înainte de-a estima potenţialul de creş­tere din acest an“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO