Companii

Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iaşi, investeşte 20 de milioane de euro în două blocuri de locuinţe pe fostul teren al fabricii Nicolina

Pe lângă investiţia în blocurile de apartamente , antreprenorul mai are în plan  dezvoltarea unui hotel nou în zona studenţească a oraşului, lângă Univeristatea Tehnică, o investiţie estimată la 5-6 mil. euro.

Pe lângă investiţia în blocurile de apartamente , antreprenorul mai are în plan dezvoltarea unui hotel nou în zona studenţească a oraşului, lângă Univeristatea Tehnică, o investiţie estimată la 5-6 mil. euro.

Autor: Mirabela Tiron

27.05.2022, 10:40 428

♦ Cele două blocuri vor avea 253 de apartamente, investiţia se face cu bani proprii şi un credit de la Banca Transilvania.

Lucian Grecu, proprietarul ho­te­lului Unirea din Iaşi, a demarat construcţia pentru două blocuri de locuinţe pe terenul fostei fabrici de utilaje Nicolina în Iaşi, pe o suprafaţă de 5200 de metri pătraţi.

„Până la finalul anului viitor vom finaliza construcţia acestor blocuri, care au 11 etaje fiecare şi 253 de apartamente în total. Construim apartamente cu o cameră, două şi trei camere iar din iunie le scoatem la vânzare. Estimările noastre arată că într-un oraş centru universitar cum este Iaşi este nevoie de locuinţe noi. Investiţia se ridică la 20 de milioane de euro, bani proprii şi un credit de la  Banca Transilvania“, a declarat pentru ZF Lucian Grecu. Blocurile sunt construite pe terenul fostei Întreprinderi Mecanice Nicolina din Iaşi. Antreprenorul anunţa încă din 2019 că are în plan construcţia de locuinţe, însă pandemia de Covid-19 a pus în stand by proiectele de investiţii. Anul trecut, omul de afaceri  a luat autorizaţia pentru construcţia acestui  complex de apartamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO