Companii

Lucian Miess, fondatorul saloanelor GETT’S: Serviciile de înfrumuseţare reprezintă pulsul economiei. Când oamenii merg la saloane, viaţa socială şi economia se mişcă. Când se opresc, sunt vremuri tulburi

ANTREPRENORI LOCALI

Lucian Miess, fondatorul GETT’S: În ansamblu, bărbaţii sunt cei care au susţinut încasările, doamnele au scăzut mult ca pondere, iar declinul pe grup a fost de 42%.

Lucian Miess, fondatorul GETT’S: În ansamblu, bărbaţii sunt cei care au susţinut încasările, doamnele au scăzut mult ca pondere, iar declinul pe grup a fost de 42%.

Autor: Cristina Roşca

08.09.2021, 19:00 115

Sub brandul GETT’S sunt deschise astăzi nouă saloane de înfrumuseţare, care sunt împărţite în trei categorii - saloanele de cinci stele GETT’S Hair Studio, cele de patru stele GETT’S Color Bar şi GETT’S Men Barbershop Noul concept ar urma să fie încadrat la categoria trei stele plus.

LanŢul de saloane de înfru­mu­seţare GETT’S şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 20% a cifrei de afa­ceri com­pa­rativ cu 2020, când bu­si­nessul a scă­zut pu­ter­nic din cauza pandemiei de COVID-19. Cifra de afaceri a grupului la sfârşitul anului trecut a ajuns la 9 mil. lei, faţă de aproape 15 mil. lei în 2019.

„Dacă nu luăm în calcul un nou lockdown, ne dorim să avem un plus de 20% faţă de 2020, dar comparativ cu anul trecut, primele luni sunt cu mult sub. Anul trecut, până în lockdown, eram pe creştere faţă de 2019“, spune Lucian Miess, fondatorul lanţului de saloane de înfrumuseţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO