Companii

Lupta pentru oameni: germanii de la Bosch recrutează specialişti pentru fabrica din Cluj

Lupta pentru oameni: germanii de la Bosch recrutează specialişti pentru fabrica din Cluj

.

Autor: Cristina Bellu

12.03.2018, 12:32 699

Grupul german Bosch, unul dintre cei mai mari jucători în furnizarea de tehnologii şi servicii, derulează un program de recrutare pentru fabrica din Cluj, dintre poziţiile vizate făcând parte cele de operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale.

În centrul din Cluj, unde sunt produse unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, lucrează în prezent aproximativ 400 de angajaţi.

Procesul de recrutare cuprinde două etape, care se vor desfăşura pe 17 şi 24 martie, cea de-a doua parte fiind rezervată recrutării inginerilor de proces, inginerilor de testare şi de calitate, inginer electronist, specialişti în data Mining şi Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică şi tehnicieni de proces, dar şi pentru poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

În plus, compania va lansa anul acesta, în premieră la Cluj, un program dedicat viitorilor ingineri, unde sunt disponibile în prezent zece locuri pentru studenţii pasionaţi de inginerie, care au terminat sau urmează să termine anul acesta studiile universitare şi doresc să opteze pentru un program intensiv de învăţare de 18-24 de luni pentru a deveni expert într-una din ariile tehnice ale fabricii.

Grupul Bosch are 400.500 de angajaţi în întreaga lume, iar anul trecut com-pania a generat vânzări de peste 78 de miliarde de euro.

În România, compania Bosch a încheiat anul fiscal 2016 cu o cifră de afaceri de 332 mil. euro vânzări consolidate, în creştere cu 22% faţă de 2016, respectiv 592 mil. euro vânzări nete (inclusiv livrări interne, către companii afiliate), cu 58% mai mult ca în 2015. Compania are pe plan local peste 5.000 de angajaţi.
 

AFACERI DE LA ZERO