Companii

Macromex demarează până la finalul anului investiţia de 12,8 mil. euro într-un nou centru de distribuţie lângă Bucureşti

Macromex demarează până la finalul anului investiţia de 12,8 mil. euro într-un nou centru de distribuţie lângă Bucureşti

Albert Davidoglu, chief operating officer (COO) în cadrul Macromex: Dobânzile pentru investiţii sunt la costuri mici. Numărul de angajaţi din economie a atins aproape 5 milioane de persoane, cel mai mare nivel din ultimii 10 ani! Vedem şi câteva riscuri legate de deficitul bugetar şi cursul de schimb.

Autor: Mădălina Panaete

09.07.2019, 20:55 397

Compania mai deţine un centru de distribuţie în Câmpia Turzii, care a necesitat investiţii de peste 17 milioane de euro şi care a fost deschis în urmă cu aproape cinci ani.

Macromex, cea mai mare afacere românească din sectorul de distribuţie, a terminat primul semestru cu o cifră de afaceri mai mare cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform datelor furnizate de companie. Astfel, compania continuă trendul crescător după ce în 2018 cifra de afaceri a distribuitorului a ajuns la 762 milioane de lei ( 164 mil. euro).

„Această creştere a fost determinată în special de o evoluţie pozitivă a brandului propriu Edenia, care a depăşit performanţa anului trecut cu 24%, dar şi a canalului HORECA, cu o evoluţie de Ă 22% versus anul trecut“, a spus Albert Davidoglu, chief operating officer (COO) în cadrul Macro­mex, companie controlată de antreprenorul Dan Minulescu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO