Companii

Macromex, distribuitor de bunuri de larg consum, afaceri de 633 mil. lei în 2021, plus 7%

Grupul Macromex a fost fondat în urmă cu 26 de ani de către Dan Minulescu.

Grupul Macromex a fost fondat în urmă cu 26 de ani de către Dan Minulescu.

Autor: Miruna Diaconu

13.05.2022, 17:00 259

♦ Compania distribuie produse către circa 15.000 de puncte de desfacere atât din retail, cât şi din HoReCa. Macromex are un portofoliu împărţit în 13 categorii de produse şi numără un total de 800 de articole.

Distribuitorul Macromex, unul dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România pe segmentul de produse congelate şi refrigerate, a încheiat anul trecut cu afaceri de circa 633 milioane lei, după un avans de aproape 7%, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Compania a avut un profit net record, de circa 35,9 milioane lei, de aproape cinci ori mai mare faţă de anul anterior, când profitul net a fost de doar 6,8 milioane lei, conform aceleiaşi surse.

Distribuitorul Macromex este unul dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România, activând pe segmentul de produse congelate şi refrigerate. Compania distribuie pro­duse către circa 15.000 de puncte de desfacere atât din retail, cât şi din HoReCa. Macromex are un portofoliu împărţit în 13 categorii de produse şi numără un total de 800 de articole.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO