Companii

Mădălina Balaiban, Hello Holidays: Cererea se apropie de nivelul din 2019, însă nu toate solicitările se concretizează

Mădălina Balaiban, directorul general al agenţiei de turism Hello Holidays

Mădălina Balaiban, directorul general al agenţiei de turism Hello Holidays

Autor: Miruna Diaconu

15.06.2021, 18:00 138

Grupul de companii Hello Brands, din care fac parte agenţia de turism Hello Holidays şi compania de transport Hello Holidays Transport, a avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 4,4 milioane lei.

Mădălina Balaiban, directorul general al agenţiei de turism Hello Holidays, parte din grupul Hello Brands, spune că odată cu anunţurile autorităţilor din ţări precum Turcia, Bulgaria sau Grecia cu privire la relaxarea măsurilor, cererea a crescut semnificativ, iar sezonul din acest an ar putea ajunge la nivelul din 2019, dacă situaţia pandemică nu se va înrăutăţi.

„După anunţurile de relaxare a măsurilor a crescut cererea foarte mult, se apropie de nivelul din 2019, ceerea e mare, dar sunt foarte multe solicitări, însă nu toate se concretizează, omul îşi doreşte să călătorească, dar amână decizia, volumul este destul de mare, foarte multi din cei care accesează site-ul nostru îşi caută informaţiile, apoi se duc în agenţie”, explică Mădălina Balaiban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO