Companii

Maestoso Design, business care produce genţi şi accesorii din piele, pus pe picioare în 2015 de Claudia Tecuceanu, a scos pe piaţă o colecţie de genţi eco din frunze de cactus

Claudia Tecuceanu

Claudia Tecuceanu

Autor: Florentina Niţu

30.12.2021, 00:06 210

„Suntem mai focusaţi ca niciodată pe extinderea brandului la nivel internaţional, atât prin platforma noastră proprie, cât şi prin magazine multi-brand.”

Trendul spre o abordare sustenabilă în business, de la transparenţă la trasabilitate şi folosirea materialelor din surse cât mai prietenoase cu mediul a ajuns şi în ograda afacerilor micilor antreprenori, nu doar a celor mari. În plus, cei mici au capacitatea de a se adapta mai rapid, datorită volumului mai mic de produse. Astfel, Claudia Tecuceanu, fondatoarea Maestoso Design, business care a pornit de la ideea de a produce genţi şi accesori din piele, a scos pe piaţă o colecţie de genţi eco-vegane din frunze de cactus.

„Din dorinţa de a oferi o alternativă la pielea naturală, am căutat în ultimii ani un material care să îndeplinească toate caracteristicile tehnice şi estetice ale acesteia, dar care să fie organic şi să nu conţină plastic. (...) Soluţia tuturor acestor cerinţe a constat într-un material inovator care are la bază frunzele de cactus Nopal, dezvoltat în regiunea Zacatecas din Mexic”, povesteşte Claudia Tecuceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO