Companii

Magazinul Titan din Bucureşti, extins şi reamenajat cu 4 mil. €

Magazinul Titan din Bucureşti, extins şi reamenajat cu 4 mil. €

Autor: Liviu Iancu

08.08.2012, 00:07 1211

Magazinul Titan din Bucureşti va fi consolidat şi modernizat, iar suprafaţa de vânzare va fi extinsă cu 3.500 de metri pătraţi, ultimul etaj urmând să găzduiască o terasă, a declarat George Paica, directorul comercial al Titan Shopping Center, firma care deţine centrul comercial.

Lucrările de reamenajare a magazinului au început pe 1 iulie, iar proiectul se va finaliza în două etape. Parterul şi primele două etaje vor fi reabilitate până pe 1 decembrie 2012, iar cea de-a doua etapă, care prevede modernizarea etajelor 3,4 şi 5, va fi încheiată pe 1 aprilie 2013.

Suprafaţa centrului comercial va fi extinsă de la 10.000 de me­tri pătraţi utlili, cât măsoară în prezent, la 13.500 de metri pătraţi.

"Conceptul pe care îl dezvoltăm este de magazin de proxi­mitate. De aceea păstrăm cei mai buni chiriaşi ai complexului, cei cu care clienţii s-au obişnuit în ultimii 20 de ani (apro­xi­ma­tiv 50% din spaţiile co­mer­cia­le) şi, pe lângă aceştia, vom adu­ce noi chi­riaşi, care vor extinde mixul de ser­vi­cii şi produse. Pe lângă cli­enţii din zo­na de fashion, este sigură in­tra­rea în pro­iect a unor re­tai­leri ca Vo­dafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Col­lec­tion, DePurtat, To­ni­no Lam­bor­ghini Caf­fe şi alţii", a spus Paica. El a adăugat că inves­tiţia în modernizarea ma­ga­zi­nului va depăşi patru milioane de euro.

La parterul centrului co­mer­cial, într-un corp de clădire nou construit, va fi amenajată o piaţă agroalimentară, cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Tot la parter va fi deschis un super­market Mega Image cu o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Firma Titan Shopping Center este deţinută, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, de Constantin Slav.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Etajul 1 va include exclusiv o zonă de fashion cu magazine de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii, iar nivelul 2 va fi parţial destinat completării zonei de fashion, dar va conţine şi o zonă de food court. Toate vor avea ieşire pe terasa cu vedere spre parcul Titan.

La etajul 3 va fi amenajată o sală de sport cu o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, iar etajul 4 va fi destinat entertainmentului - locuri de joacă, sală de bowling şi biliard. În continuarea zonei de entertainment, etajul 5 va avea o terasă de vară "cu soluţii de plajă" şi vizionare de evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO