Companii

Mai multe companii din IT au dus al doilea imobil din ansamblul Openville din Timişoara la 80% grad de ocupare

Imobilul UBC 1 este programat să fie finalizat în luna august şi va avea în total 13.000  de metri pătraţi

Imobilul UBC 1 este programat să fie finalizat în luna august şi va avea în total 13.000 de metri pătraţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.07.2017, 07:00 1614

Investiţia totală în ansamblul Openville este de 220 de mil. euro, iar la final acesta va cuprinde 594.000 de metri pătraţi.

A doua clădire din ansamblul mixt Openville, pe care omul de afaceri Iulian Dascălu îl construieşte în Timi­şoara, a ajuns la un grad de ocupare de 80%, după ce a închiriat mai multe contracte cu firme specia­lizate în IT. „În clădirea UBC 1, Atos (furnizor internaţional de servicii IT - n. red.) a închiriat 6.000 de metri pătraţi, însă am semnat şi alte contracte pe care le vom anunţa în perioada următoare. Este vorba tot despre companii din IT. Avem sem­nate contracte inclusiv pentru clă­direa UBC 3“, spune Laurenţiu Ma­nea, manager office buildings la Openville. Imobilul UBC 1 este programat să fie finalizat în luna august şi va avea în total 13.000 de metri pătraţi, dintre care com­­pania franceză Atos ocupă aproape ju­­mătate. Între timp, Atos are birourile în primul imobil finalizat în cadrul O­pen­ville, UBC 2, unde stă provizoriu, până când UBC 1 va fi dat în folosinţă. Clă­direa UBC 2 este prima finalizată din an­­sam­­blu, ea fiind dată în folosinţă în pri­ma parte a acestui an, având drept chi­ri­aşi companii precum Ness Software En­­gi­neering (IT), Autoliv România (auto), PwC România (consultanţă) şi Bit­­­de­fender (IT).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO