Companii

Maldive, Dubai şi Thailanda, destinaţiile exotice care atrag cei mai mulţi români de Revelion. „Doar pentru Dubai am contractat 210 locuri, cererea pentru vacanţe în străinătate creşte”.

Autor: Mirabela Tiron

06.12.2017, 00:05 485

Sejururile în destinaţii exotice cumpărate de români pentru perioada ce include şi Revelionul vor rotunji cu câteva sute de mii de euro conturile agenţiilor locale de turism, ce au vândut pachete de peste 2.000 de euro de persoană în Dubai, Phuket (Thailanda) sau Maldive.

„Vacanţele în destinaţii exotice sunt de departe cele mai scumpe, am ob­ser­vat că tot mai mulţi români vor să săr­bă­to­rească Revelionul departe de casă, într-o destinaţie însorită, la peste 30 de gra­de Celsius, motiv pentru care sunt dis­puşi să aloce câeva mii de euro pen­tru un sejur care îndeplineşte toate aces­te criterii (...)”, a declarat pentru ZF Ma­­rius Pandel, CEO al Christian Tour, cel mai mare touroperator de pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO