Companii

Mallul Veranda din Obor schimbă din chiriaşii-ancoră în încercarea de a atrage şi alte categorii de clienţi

Mallul Veranda din Obor schimbă din chiriaşii-ancoră...

Autor: Cristina Roşca

03.09.2018, 00:07 3908

Centrul comercial Veranda, din zona Bucur Obor din Capitală, va găzdui retailerul de echipamente sportive De­cath­lon şi lanţul de săli de fitness World Class, potrivit sur­selor ZF. Decathlon va veni în locul discounterului francez Tati, pe când lanţul de săli de sport va fi amplasat la etaj.

Mutările vin în contextul în care francezii de la Tati, prezenţi local în sistem de franciză, au tras obloanele pe fondul unor probleme financiare la nivel internaţional. Magazinul brandului de tip discount măsura circa 1.700 mp şi vindea haine în proporţie de 40%, restul fiind împărţit între produse de beauty şi bunuri pentru decorarea locuinţei.

Atragerea celor două nume mari - World Class şi Decathlon - ar putea aduce în centrul comercial şi alte categorii de clienţi, în contextul în care sălile de fitness sunt un punct de atracţie. Magazinele Decathlon au suprafeţe extinse şi acoperă o paletă de câteva zeci de sporturi, astfel că retailerul se va număra printre ancorele mallului, alături de Carrefour şi H&M.

Mallul Veranda, deţinut de familia Pogonaru , are acum o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 15.000 de metri pătraţi de spaţii exterioare, unde este amplasat locul de joacă pentru copii şi un patinoar în aer liber (iarna). Dar, dat fiind că mallul are un grad de ocupare de aproape 100% (conform celor mai recente date ZF, ce datează din iunie 2018), familia Pogonaru lucrează deja la proiectul de extindere a mallului din zona Obor, unde va fi adăugată o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi închiriabili.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO