Mâncarea raw câştigă teren: Restaurantele Rawyal vor să se extindă în franciză

11 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Ziarul Financiar va lansa în luna octombrie, în parteneriat cu compania de consultanţă Inventure Franchise Consulting, cea de-a treia ediţie a Catalogului Francizelor din România. Prin acest instrument se doreşte prezentarea pieţei de francize, care cuprinde sute de afaceri şi mii de unităţi, dar despre care însă nu se cunosc foarte multe.

Lanţul de restaurante cu mâncare raw Rawyal a avut anul trecut afaceri de aproape 156.000 de euro cu cele trei unităţi pe care le are în Bucureşti, iar pentru 2017 estimează un business de 170.000 de euro, în creştere cu 10% faţă de 2016. Compania care operează brandul Rawyal este Press Centralis Solutions, iar acum se află în cău­tare de parteneri pen­tru a-şi extinde re­ţea­ua de restau­rante cu noi unităţi în franciză. Investiţia într-un astfel de restaurant este de 8.000 de euro. Despre taxa de fran­ciză şi redevenţa luna­ră, reprezentanţii com­paniei spun că se sta­bi­lesc la mo­mentul po­trivit. Contri­buţia lu­na­ră la bugetul de mar­­keting este de 1.000 de euro, iar du­ra­ta con­trac­tului de fran­ciză se sta­bileşte de comun acord cu parte­nerul, dar nu trebuie să fie mai mică de un an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

 
Cuvinte cheie:
mancare
, restaurante
, castigare
, extindere
, franciza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide