Companii

Încă un mare lanţ s-ar putea redeschide pe 4 mai: magazinele Homelux. Comenzile online au fost mai mult decât duble în aprilie faţă de martie. Paturile, saltelele şi canapelele extensibile au fost cele mai comandate produse

Omer Susli, proprietarul Homelux a avut, până în 2017, reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker, pe care a vândut-o către britanicii de la Kingfisher.

Omer Susli, proprietarul Homelux a avut, până în 2017, reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker, pe care a vândut-o către britanicii de la Kingfisher.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.05.2020, 00:05 1119
Omul de afaceri Omer Susli, proprietarul reţelei de magazine cu decoraţiuni interioare Homelux, estimează că va deschide din nou magazinele la începutul lunii mai, momentan acestea fiind închise din cauza pandemiei.

„Sper să redeschidem magazinele pe 4 mai. Numărul comenzilor online a fost cu 127% mai mare în aprilie faţă de martie, iar vânzările pe internet au fost în creştere cu 91% în aceeaşi perioadă”, spune Omer Susli.

Pe 25 martie, el a închis temporar toate cele trei magazine de decoraţiuni interioare Homelux din Bucureşti, Focşani şi Ploieşti. Primul a fost închis magazinul din Capitală, ca urmare a măsurilor anunţate de autorităţi în weekend în contextul epidemiei de coro­navirus, fiind amplasat în com­plexul comercial Value Center, dezvoltat de Prime Kapital. Vânzările s-au mutat astfel doar în mediul online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO