Companii

Mareş şi Mareş a încheiat un parteneriat cu firma Consultanţă Israeliano-Europeană în Reglementare din Tel Aviv, pentru a colabora în dosare penale din industriile fintech, criptomonedă, inteligenţă artificială şi securitate cibernetică

Mareş şi Mareş a încheiat un parteneriat cu firma...

Autor: Roxana Rosu

16.11.2020, 11:29 99

Firma de avocatură Mareş şi Mareş a încheiat un parteneriat cu firma Consultanţă Israeliano-Europeană în Reglementare din Tel Aviv, pentru a colabora în dosare penale din industriile fintech, criptomonedă, inteligenţă artificială şi securitate cibernetică.

Cooperarea îşi propune să asiste şi să reprezinte clienţii români în materie de reglementare UE şi israeliană în tehnologie, precum şi clienţii israelieni care sunt implicaţi în anchete penale în România.

„Am asistat în ultimii ani la un volum crescut de tranzacţii în industria tehnologiei din România, ceea ce este un semnal bun pentru întreaga economie. În acest context, cred că acest mix de competenţe, între lideri de piaţă în domeniul criminalităţii economice şi al reglementării în tehnologie din Europa şi Orientul Mijlociu, este binevenit pentru toate companiile, indiferent dacă sunt start-up-uri sau investitori”, a adăugat Mihai Mareş, fondatorul Mareş & Mareş.

Firma Consultanţă Israeliano-Europeană în Reglementare consilizază guvernele străine, instituţiile de monedă electronică (IME) şi instituţiile financiare cu privire la practicile privind combaterea spălării banilor în zona Golfului şi în Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO