Companii

Marinela Mirea, masterfrancizat, Inglot: Avem un parteneriat cu Jennifer Lopez. Şi Inglot din România a beneficiat de pe urma acestei colaborări

Marinela Mirea, masterfrancizat, Inglot: Avem un...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 15:04 488

La nivel internaţional, există o colaborare cu Jennifer Lopez, care crede foarte mult în brand şi în proiect. Colaborarea va dura un an de zile. Şi Inglot din România a beneficiat de pe urma acestui parteneriat, a spus Marinela Mirea, masterfrancizat, Inglot, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”.

„În ultimii ani am observat că femeile au început să pună accentul pe calitate, iar în ultima vreme avem chiar bărbaţi în magazin care nu îşi cumpără neapărat fond de ten, dar o pudră şi un corector. Pe social media, şi nu numai, sunt bărbaţi care cred că în viitor se vor machia mai mult decât femeile”

Ce a mai zis Marinela Mirea, în cadrul Forumului de franciză Transilvania:

  • Eu doresc să intru în parteneriat cu omul din spatele SRL-ului. Contez pe încrederea lor, pe simţul lor antreprenorial, pe faptul că îşi doresc să creadă într-un brand. Este foarte important.
  • Succesul vine când mai mulţi parteneri îşi unesc forţele şi încep să construiască
  • Inglot este un brand care are aproape 800 de magazine în toată lumea, dintre care 11 în România
 

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO