Antreprenori locali

Marius Cristescu, Bega Turism: Mai este loc de hoteluri noi pe piaţa din Timişoara

7 sep 2018 Autor: Mirabela Tiron

Compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, care administrează trei unităţi hoteliere în această zonă, controlată de Marius şi Emil Cristescu, a finalizat S1/2018 cu afaceri mai mari cu 16% faţă de perioada similară a anului trecut.

„Am avut mai mulţi turişti, au crescut şi gradul de ocu­pare şi veniturile. Aşteptăm să obţinem autorizaţia pentru hotelul ibis, cred că prin noiembrie-decembrie vom demara lucrările iar până în primăvara lui 2020 să fie gata hotelul. Cine se poziţionează acum bine pe piaţă va beneficia de anul 2021 când Timişoara va fi capitală culturală europeană. Mai este loc de hoteluri noi în Timişoara“, a spus pentru ZF antreprenorul Marius Cristescu.

El controlează hotelul Timişoara, cu 209 camere, un hotel în Sânnicolau Mare, cu o capacitate de 45 de camere şi hostelul de două stele Nord din Timişoara cu 39 de camere. Cele trei unităţi sunt admi­nistrate de firma Bega Turism, care a finalizat cu o cifră de afaceri de 47 mil. lei, faţă de afaceri de 38 mil. lei anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Marius Cristescu
, Bega Turism
, Timişoara
, hoteluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide