Companii

Marius Iliev, noul proprietar al producătorului de vin Prince Matei din Dealu Mare, anunţă investiţii de 10 mil. lei în vie şi producţie. Horia Manda de la Patria Bank deţine 35% din acţiuni

Marius Iliev

Marius Iliev

Autor: Cristina Roşca

06.04.2021, 16:45 536

În urmă cu doi ani acţionarii producătorului de vin Sarica Niculiţel din Dobrogea au cumpărat crama din Buzău a Vinarte, unde există 90 de hectare de viţă-de-vie. Aici se produce brandul Prince Matei, unul dintre cele mai cunoscute branduri locale de vin.

Noul acţionar al producătorului de vin Prince Matei din zona viticolă Dealu Mare anunţă investiţii de 10 mil. lei în vie şi în pro­ducţie, o parte din proiect fiind deja realizat. Această sumă se adaugă preţului tranzacţiei estimat la 1-2 mil. euro (5-10 mil. lei).

Investiţia din ultimii doi ani a fost făcută pentru a moderniza echipamentele de vinificaţie şi pentru a revitaliza plantaţiile vechi, un proiect care va continua. Parte a acestui proces, producătorul anunţă o nouă imagine pentru vinurile sale şi o nouă gamă de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO