Companii

Marius Văcălău, Lagardère Travel Retail: Gândim o extindere a brandului Inmedio, luăm în calcul şi stradalul în zone cu trafic mai mare

În 2007-2008, aeroportul din Sibiu a trecut printr-un proces de modernizare în cadrul căruia a fost prevăzut un salon de business.

În 2007-2008, aeroportul din Sibiu a trecut printr-un proces de modernizare în cadrul căruia a fost prevăzut un salon de business.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.02.2022, 11:00 140

♦ În România, compania Lagardère Travel Retail este prezentă de peste 25 de ani în retailul din zonele de tranzit, în galerii comerciale şi centre de afaceri şi operează o reţea de peste 290 de magazine.

Grupul francez Lagardère, prezent pe piaţa locală prin compania Lagardère Travel Retail, activă în do­meniul retailului adresat călătorilor, va deschide la finalul lunii martie 2022 un business lounge în aeroportul din Timişoara, după ce primul astfel de concept al grupului pe piaţa locală a fost inaugurat ieri pe Aeroportul Internaţional din Sibiu. Lounge-ul va deveni funcţional pentru pasageri pe 1 martie.

„Investiţia a fost de circa 70.000 de euro la Sibiu şi va fi similară şi pentru Timişoara. Ne uităm de multă vreme la zona de business lounge“, a spus Marius Văcălău, CEO al Lagardère Travel Retail.

La Sibiu, Lagardère Travel Retail este prezentă din 2006, operând în prezent patru unităţi So!Coffee şi şapte magazine Inmedio, dintre care două în sistem de fran­ciză, acestea fiind situate în malluri şi galerii comerciale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO