ZF Health&Pharma Summit 2017

Martine Draullette, Director General, Roche Romania: Am retras de pe piaţă medicamente vechi, pentru care există alternative. Guvernul trebuie să aducă generice

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 sep 2017 Ziarul Financiar

Martine Draullette, Director General, Roche Romania

Retragerea unor medicamente s-a bazat pe realitatea de pe piaţă, a fost vorba de medicamente vechi, pentru care există alternative, generice, şi am păstrat medicamentele care nu puteau fi înlocuite, a spus la ZF Health&Pharma Summit Martine Draullette, Director General, Roche Romania.

”Am retras medicamente care erau prezente aici de 40 de ani. Sunt produse foarte vechi, care nu se mai cer în alte ţări pentru că între timp au apărut produse inovative, folosite în locul lor. Trebuie aduse generice pe piaţă ca să acopere lipsa unui medicament original, cum este cazul Rivotril. Nu merită să producem Rivotril în fabrica din Spania doar pentru piaţa românească. Guvernul trebuie să aducă generice.”

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
medicamente
, piata
, retragere
, romania
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide