Companii

Maschio Gaspardo, producător de utilaje agricole, afaceri de 44 milioane de euro şi o producţie de 3.000 de unităţi

Maschio Gaspardo, producător de utilaje agricole,...

Autor: Roxana Rosu

26.05.2021, 12:10 229

♦ „Fabrica de lângă Arad ne permite să fim aproape de pieţele din Europa de Est, în mod particular de Rusia şi Ucraina“.

Fabrica de la Chişineu Criş a grupului italian Maschio Gaspardo, principalul producător de utilaje agricole din România, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri a fost de  44,1 milioane euro şi  un profit net de 2,3 milioane euro, potrivit datelor anunţate de grup.

Producţia fabricii a fost de aproximativ 3.000 de unităţi.

”Piaţa din România are o nevoie tot mai mare de echipament avansat din punct de vedere tehnologic, domeniu în care noi suntem specializaţi. În plus, fabrica de lângă Arad ne permite să fim aproape de pieţele din Europa de Est, în mod particular de Rusia şi Ucraina”, a declarat Mirco Maschio, preşedintele Maschio Gaspardo.

Compania a încheiat un parteneriat cu EximBank, banca susţinând creşterea capacităţii de producţie, prin majorarrea unei linii de credit la aproximativ 2 milioane euro, şi extinderea şi dotarea fabricii, printrâun credit de 2 milioane euro, la care compania a adăugat 1,5 milioane euro din fonduri proprii. Proiectul de investiţii este demarat si se va finaliza in cursul anului 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO