Companii

Medicover a deschis o clinică la Timişoara, primul proiect dintr-o serie de trei unităţi noi

Medicover a deschis o clinică la Timişoara, primul...

Autor: Ioana David

07.05.2015, 17:16 559

Grupul suedez Medicover a investit 0,6 mil. euro la Timişoara în deschiderea unei clinici, primul pas dintr-un proiect ce va fi continuat cu alte două unităţi.

“Inaugurarea noii clinici din Timişoara marchează prima fază de dezvoltare pentru anul 2015, parte din planul de investiţii care include 3 noi clinici în fiecare an. Cu o investiţie de peste 600.000 de euro,  clinica Medicover Timişoara are peste 20 de specialităţi şi o echipă de peste 40 de medici”, a spus Bogdan Pană, director general servicii medicale al Medicover România.

Grupul Medicover este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi este prezent în 13 ţări. Grupul suedez, deţinut de oamenii de afaceri Jonas şi Robert af Jochnick, a intrat pe piaţa locală în urmă cu 20 de ani şi operează în prezent o reţea de 16 clinici şi un spital generalist deschis în 2012 în urma unor investiţii de 20 mil. euro. Afacerile s-au ridicat în 2013 la 74 mil. lei (cât reprezintă cifra de afaceri cumulată a Medicover SRL şi Medicover Hospitals SRL). În România, grupul Medicover funcţionează şI prin intermediul diviziei de laboratoare, Synevo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO