Companii

Medicover a investit 400.000 de euro pentru mutarea unei clinici

Medicover a investit 400.000 de euro pentru mutarea unei...

Autor: Corina Mirea

17.03.2016, 12:23 1122

Medicover, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, a mai scos din bugetul de investiţii 400.000 de euro pentru relocarea clinicii pe care o deţinea în Braşov. Mişcarea vine la o aproximativ o lună după ce operatorul de servicii medicale a aplicat  aceeaşi “reţetă” pentru clinica pe care o avea în Ploieşti.

Noua clinică a Medicover din Braşov acoperă 15 specialităţi medicale la şi este situată în zona centrală a oraşului, pe Bulevardul Eroilor (spaţiul destinat anterior clinicii fiind pe Calea Bucureşti – n.red). Aceasta cuprinde un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament de cardiologie unde pot fi realizate proceduri precum teste de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale şi EKG, dar şi ecocardiografie. De asemenea, în clinică braşovenii pot face investigaţii de bronhoscopie, dedicate diagnosticării şi monitorizării afecţiunilor respiratorii şi a celor pulmonare.

„Viziunea noastră este că românii trebuie să beneficieze de acces la servicii medicale de cea mai înaltă calitate oriunde s-ar afla. De asemenea, personalul medical trebuie să aibă posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii”. Noua clinică din Braşov ne ajută să răspundem mai eficient nevoilor românilor, printr-o reţea naţională din ce în ce mai amplă” a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România, cu afaceri anuale de circa 50 de milioane de euro.

În prezent, din echipa clinicii Medicover Braşov fac parte 20 de medici, planurile operatorului de servicii medicale private vizând o extindere a acesteia.

Reţeaua Medicover este deţinută de oamenii de afaceri Jonas şi Robert af Jochnick şi se compune în România din clinici, spital, dar şi dintr-o divizie de labora­toare, grupate sub umbrela Synevo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO