Companii

Medicover a relocat clinica din Ploieşti şi pariază pe servicii medicale pentru angajaţii care lucrează pe platforme marine

Medicover a relocat clinica din Ploieşti şi pariază pe...

Autor: Corina Mirea

28.01.2016, 00:06 779
Suedezii de la Medicover, unii dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private din România, au relocat clinica pe care o deţineau de mai mulţi ani în Plo­ieşti, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii companiei. Aceştia nu au precizat însă care a fost investiţia pe care a presupus-o această relocare, dacă spaţiul este cumpărat sau închiriat şi nici ce suprafaţă are noul sediu.
 
„Evenimentul de inaugurare a noii clinici are loc săptămâna viitoare, când vor fi comunicate mai multe detalii”, au spus pentru ZF reprezentanţii Medicover.
 
Clinica şi-a început activitatea încă de la începutul acestei luni, după ce în decembrie a fost fina­lizat procesul de mutare. Fostul sediul al clinicii Medicover era situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 47A, iar acum se află într-un alt spaţiu din oraş, pe strada Mihai Eminescu nr. 7-9, unde, conform infor­ma­ţiilor din piaţă, oferă mai multe specializări decât înainte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO