Companii

​Medicover a strâns 120 mil. euro de la investitori pentru a se extinde prin achiziţii în Polonia şi România

​Medicover a strâns 120 mil. euro de la investitori...

Autor: Georgiana Mihalache

04.10.2019, 14:21 301

Medicover AB, companie listată pe bursa din Stockholm, Suedia, prezentă în România de peste două decenii cu divizia de clinici, spitale şi cea de laboratoare medicale, a atras 120 mil. euro de la investitori pentru a se extinde pe pieţele din România şi Polonia, unde compania suedeză plănuieşte să îşi crească reţeaua de clinici şi spitale, potrivit unui comunicat de presă.

„Acest acord consolidează semnificativ poziţia grupului Medicover şi ne permite să ne dezvoltăm programele de achiziţie de pe pieţele din Polonia şi România. În ultima perioadă, ne-am extins foarte mult pe piaţa poloneză de stomatologie, unde am extins reţeaua cu 15 noi clinici. Intenţionăm să continuăm să ne extindem reţeaua de clinici în România - unde am adăugat deja reţelei 11 noi clinici, şi să lansăm un program similar în Polonia”, a spus John Stubbington, COO Healthcare Services al Medicover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO