Companii

Medicover şi-a construit strategia de extindere cu ochii la competitori

Medicover şi-a construit strategia de extindere cu ochii la competitori

Britanicul Adrian Peake a venit la conducerea Medicover la finalul lunii iunie, după ce fostul şef Adrian Purcărea s-a mutat în America. Adrian Peake a lucrat de-a lungul carierei atât în industria FMCG, cât şi în sectorul serviciilor medicale, fiind angajat pe poziţii de conducere în companii precum Unilever, Coca-Cola, Associated British Foods, BMI Healthcare şi Circle Health

Autor: Corina Mirea

05.02.2016, 00:05 346

Medicover şi-a propus ca în următorii trei ani să îşi dubleze afacerile de pe piaţa locală, astfel că în 2018 ar urma să treacă pragul de 100 de milioane de euro.

 
Grupul suedez Medicover, al treilea mare jucător de pe piaţa serviciilor medicale din Româ­nia, are în plan deschi­derea a două noi cli­nici „de la zero“ pe par­cursul acestui an şi să deschidă până la finalul lunii februarie o clinică relocată în Braşov.
 
Noul şef al Medicover România nu precizează în ce oraşe vor apărea cele două greenfield-uri, însă susţine că sunt zone unde competitorii companiei sunt prezenţi, ceea ce ar putea indica punctele geografice în care suedezii vor să îşi pună cel puţin câte o bornă. 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9250
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.7278
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.7274
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.0120