Companii

MediHelp şi-a luat director de marketing şi vânzări care a lucrat pentru băncile Raiffeisen şi ProCredit

Heribert Kailbach

Heribert Kailbach

Autor: Corina Mirea

01.03.2016, 00:00 382

Subsidiara locală a companiei MediHelp International, care vinde poliţe de asigurări private de sănătate, l-a numit pe executivul de origine germană Heribert Kailbach în funcţia de de director de marketing şi vânzări. Aceasta este o poziţie nou-creată în cadrul brokerului de asigurări de sănătate, care a intrat pe piaţa locală în urmă cu aproape două decenii.

Heribert Kailbach, care anterior a fost membru în boardul Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane, a preluat noua poziţie la începutul anului. Kailbach este un executiv cu o experienţă de peste 30 de ani în industria financiar-bancară, lucrând de-a lungul timpului pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinţe ca vicepreşedinte pe România sau pentru ProCredit Bank în rol de deputy general manager.

Din noua funcţie, el va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de vânzări şi de marketing pentru clienţii corporate şi retail şi îi va raporta direct preşedintelui MediHelp International, Zahal Levy. 

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO