Companii

Medima Health investeşte 5,5 mil. euro într-un centru de diagnostic radiologic la Târgu-Mureş. Aproape jumătate din sumă vine din ajutor de stat. Până în 2023 centrul medical urmează să fie operaţional şi să primească primii pacienţi

Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health: Investiţia totală este de 5,5 mil. euro. Centrul va fi amplasat la Târgu-Mureş.

Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health: Investiţia totală este de 5,5 mil. euro. Centrul va fi amplasat la Târgu-Mureş.

Autor: Georgiana Mihalache

29.04.2021, 19:00 348

Edomed Relife SRL, o companie în acţionariatul căreia sunt Vlad Ardeleanu şi medicul Gheorghe Iana, de numele cărora este legat operatorul medical Medima Health, a primit acord de finanţare din ajutor de stat de 11,8 milioane de lei pentru un proiect de investiţie care vizează înfiinţarea unui centru de diagnostic radiologic şi imagistic în domeniul oncologic.

Acordul de finanţare este printre primele date de Ministerul de Finanţe în 2021 şi reprezintă aproape jumătate din valoarea totală a proiectului.

„Investiţia totală este de 5,5 milioane de euro şi este o clinică cu PET CT şi RMN cu 3 Tesla şi cu producţie de substanţă activă pentru analizele de PET CT. Va fi amplasat la Târgu-Mureş”, a precizat pentru ZF Vlad Ardeleanu, care deţine pachetul majoritar din cadrul Edomed. Ca termen de finalizare a investiţiei, Ardeleanu a precizat că în perioada 2022-2023 va fi operaţional centrul medical.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO