Companii

Mediplus, cel mai mare distribuitor de medicamente a integrat 600 de farmacii independente într-un program propriu. „Nu ne-am propus să creăm un lanţ alternativ de farmacii.“

Mediplus, cel mai mare distribuitor de medicamente a...

Autor: Georgiana Mihalache

11.05.2017, 00:03 665

Mediplus, cel mai mare jucător din piaţa de distribuţie de medicamente românească, parte din grupul A&D Pharma, a integrat 600 de farmacii independente în programul Respiro, iniţiat în urmă cu un an.

„Ne-am dus în general spre farmacii mari, care deservesc un număr mediu de pacienţi mai mare. Această iniţiativă păstrează total independenţa farmaciei faţă de grupul A&D Pharma, noi nu ne-am propus să creăm un lanţ alternativ de farmacii. Am construit această alternativă ca o măsură de asistenţă şi îmbunătăţire a relaţiilor pe care le avem cu farmacia“, a spus într-un interviu pentru ZF Robert Popescu, CEO al A&D Pharma.

În cadrul Respiro sunt integrate farmacii independente cu un singur punct de lucru sau lanţuri regionale, iar judeţele în care sunt cel mai bine reprezentate sunt Constanţa, Galaţi, Sibiu, Cluj şi Prahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO