Companii

Mediurg va construi al doilea spital de recuperare medicală, cu 100 de paturi, în Păuleşti, judeţul Prahova. „Cererea este foarte mare, avem toate paturile ocupate în fiecare zi“. Compania Mediurg a avut afaceri de 25 mil. lei anul trecut

Cris­tian Anton Vintilescu, fondatorul spitalu­lui.

Cris­tian Anton Vintilescu, fondatorul spitalu­lui.

Autor: Mirabela Tiron

03.04.2023, 17:45 328

A început businessul medical cu consultaţii şi servicii de specialitate la domiciliu.

Centrul Medical Mediurg, com­pania care operează un spital de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie în Păuleşti (judeţul Pra­hova) dar şi două poli­clinici şi serviciu de ambulanţă, a finalizat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de lei, nivel similar cu cel de anul ante­rior, iar pentru acest an estimează plus 10%, potrivit oficialilor şi datelor publice.

„Urmează să dezvoltăm al doilea spital de recuperare medicală la Pău­leşti, anul viitor vom demara construc­ţia, in­vestiţia am estimat-o la 4-5 mili­oane de euro. În spitalul actual nu avem nicio zi cu un pat gol, ce­rerea pentru recuperare medicală este foar­te mare“, a spus pentru ZF medicul Cris­tian Anton Vintilescu, fondatorul spitalu­lui. Primul spital a început să funcţioneze în 2014. În spital se face recuperarea medicală a pacienţilor cu patologii diverse, de la neu­rologie cen­trală şi periferică la ortopedie-traumatologie, reumatologie.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro