Companii

MedLife a deschis un spital cu 60 de paturi la Braşov şi a cumpărat maternitatea Eva. Vedeţi aici cum arată noul spital - GALERIE FOTO

MedLife a deschis un spital cu 60 de paturi la Braşov şi a cumpărat maternitatea Eva. Vedeţi aici cum arată noul spital - GALERIE FOTO

MedLife a deschis un spital cu 60 de paturi la Braşov şi a cumpărat maternitatea Eva

Autor: Ioana David

14.09.2011, 12:25 3175

Operatorul de servicii medicale private MedLife a investit peste 10 mil. euro la Braşov în dezvoltarea unui spital cu 60 de paturi şi în achiziţionarea a pachetului integral de acţiuni la maternitatea Eva.

Mihai Marcu, MedLife: Este îngrijorător ce se întâmplă, dar nu ne gândim să amânăm investiţii

"Odată cu această investiţie, Braşov devine al doilea centru important în medicina privată după Bucureşti", a spus Mihail Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife.

Spitalul se întinde pe o suprafaţă de 5.500 mp, şi cuprinde un ambulatoriu multidisciplinar de mari dimensiuni cu 30 de specialităţi medicale, un centru de imagistică, un bloc operator cu 3 săli de operaţie, o secţie de ATI, 3 linii de gardă, o farmacie proprie, precum şi rezerve de cate unul şi două paturi. Investiţia totală în echipamente medicale se ridică la 2 milioane de euro, conform datelor furnizate de companie.

Mai bine de jumătate din români nu merg la controale anuale sau merg doar atunci când au probleme de sănătate

În acesta spital lucrează 140 de angajaţi. Spitalul MedLife din Braşov reprezintă a patra unitate spitalicească operată de MedLife, celelalte trei fiind la Bucureşti (Life Memorial şi Spitalul de Pediatrie) şi Arad (Genesys).

În 2010, MedLife a cumpărat 80% din acţiunile Grupului Policlinica de Giagnostic Rapid, alături de care a construit acum noul spital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO