Companii

Medlife bifează o nouă achiziţie: Operatorul de servicii medicale private a preluat pachetul majoritar al unui laborator de anatomie patologică din Bucureşti, cu afaceri de 1,1 mil. euro în 2018

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Group

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Group

Autor: Cristina Bellu

10.09.2019, 09:35 896

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, continuă achiziţiile şi anunţă preluarea pachetului majoritar al societăţii medicale Onco Team Diagnostic din Capitală, adăugând în portofoliul de achiziţii primul laborator cu profil de anatomie patologică şi biologie moleculară.

Unitatea se alătură astfel laboratoarelor din grup - MedLife Griviţa, MedLifeBraşov,Laborator Panduri, care asigură acest segment de analize.

”Este primul pas din proiectul de extindere şi dezvoltare, aprobat de către acţionari în urmă cu câteva luni. Urmează o perioadă susţinută de achiziţii, la finalul căreia dorim să ne consolidăm poziţia de lider”, spune Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO