Companii

Medlife face prima achiziţie din 2021: Medica Sibiu, companie cu afaceri de 3,7 mil.lei în 2020. ”Avem în derulare 3-4 discuţii avansate în România şi 1-2 în afara graniţelor”

Medlife face prima achiziţie din 2021: Medica Sibiu,...

Autor: Roxana Rosu

15.03.2021, 11:00 322

Grupul medical MedLife a făcut prima achiziţie din 2021, preluând pachetul majoritar de 60% al companiei Medica Sibiu, unul dintre furnizorii importanti de servicii medicale private din judeţul Sibiu, companie cu afaceri de 3,7 milioane lei în 2020.

„Chiar daca pandemia a recalibrat planurile de dezvoltare din ultimul an, dar si pe cele de anul in curs, asa cum am anuntat, continuam planul de extindere si dezvoltare, pastram deschis programul de achizitii. Avem in derulare trei – patru discutii avansate in Romania si una – doua in afara granitelor. In calitate de companie romaneasca, listata la bursa de valori din Bucuresi,  vrem sa dezvoltam capitalul romanesc, sa il ducem peste granita si sa ne consolidam pozitia la nivel regional”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Medica Sibiu activeaza pe piata de servicii medicale private din 2001 si are in componenta o policilica de mari dimensiuni, un laborator de analize medicale si un centrul de medicina muncii. 

Totodata, Medica Sibiu este unul dintre furnizorii aflati in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Sibiu (CJAS), acoperind analize de laborator si consultatii medicale, pentru specialitati precum endocrinologie, interne, neurologie, psihiatrie, psihologie clinica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO