Companii

MedLife finalizează o nouă achiziţie: Grupul preia integral Centrul Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut sub numele de Centrul Medical Basarab

MedLife finalizează o nouă achiziţie: Grupul preia...

Autor: Roxana Rosu

05.03.2021, 13:08 513

Grupul medical MedLife a finalizat preluarea integrală a Centrului Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut sub numele de Centrul Medical Basarab şi deschis în urmă cu 17 ani.

Centrul Medical Veridia şi-a inceput activitatea cu un laborator de analize medicale si ulterior si-a consolidat pozitia  prin dezvoltarea unui centru medical care incorporeza 20 de cabinete.

Aditional, centrul cuprinde si patru puncte de recoltare, situate in cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei si Pantelimon.

De la inceputul lunii septembrie 2020, Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculara, se afla in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica (DSP) pentru testare RT-PCR, destinata depistarii virusului SARS-CoV-2, avand o capacitate de 400 de probe pe zi.

 Medlife a achiziţionat aproape 30 de companii în ultimii ani.

Compania are 1,2 mld. lei capitalizare şi este deţinută de Mihail Marcu (16,6%), Mihaela Gabriela Cristescu (14%) şi Nicolae Marcu (11,1%).

Grupul Medlife a raportat un profit net de 62 milioane de lei pentru anul 2020, în creştere cu 246% faţă de anul precedent, în timp ce afacerile s-au majorat cu 11,5% la aproape 1,1 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO