Companii

MedLife: Suntem neutri faţă de măsura Ministerului Sănătăţii. Este important să se aplice unitar, fără nicio excepţie

MedLife: Suntem neutri faţă de măsura Ministerului Sănătăţii. Este important să se aplice unitar, fără nicio excepţie

Autor: Ioana David

14.01.2013, 17:12 811

MedLIfe, cel mai mare operator de pe piaţa serviciilor medicale private, a anunţat astăzi într-o declaraţie de presă că este neutră privind potenţiala măsura a Ministerului Sănătăţii.

Recent, Eugen Nicolăescu, a anunţat că de la 1 martie ar putea să sisteze fondurile pe care spitalele private le primesc de la stat.

"În măsura în care o asemenea restricţionare va intra în vigoare începand cu data de 1 Martie 2013, este important ca aceasta să se aplice unitar, fără nici o excepţie, către toate unităţile private cu paturi, cu spitalizare continuă sau de zi din ţară, indiferent de specialitate sau forma de organizare, pentru a nu crea dezechilibre în piaţa serviciilor medicale", se arată în declaraţia MedLife.

Totodată, MedLife a anunţat că nu va modifica preţurile chiar dacă această măsură se aplică.

"În anul 2012, MedLife a contractat cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o sumă foarte mică raportată la cifra de afaceri şi de aceea compania noastră va fi mai puţin afectată de aplicarea unei asemenea măsuri" a spus Mihai Marcu, Preşedinte MedLife.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO