Companii

Mega Image numeşte un executiv român în poziţia de CFO, înlocuind astfel un expat

Mega Image numeşte un executiv român în poziţia de CFO, înlocuind astfel un expat

Răzvan Munteanu, CFO al Mega Image: Am urmărit în ultimii ani, din exterior, povestea Mega Image (...). Mă alătur organizaţiei cu încrederea că vom continua să construim şi să creştem împreună.

Autor: Cristina Roşca

08.07.2021, 11:40 6000

♦ Retailerul are 880 de magazine şi afaceri anuale de 7,2 miliarde de lei, în urcare cu aproape 9% faţă de 2019.

Retailerul olandezo-belgian Mega Image l-a recrutat pe executivul român Răzvan Munteanu în poziţia de chief financial officer (CFO), el urmând să îl înlocuiască pe Hadewych Vermunt, care se alătură echipei Delhaize Le Lion, Belgia, în aceeaşi poziţie.

Mega Image este parte din grupul olandezo-belgian Ahold-Delhaize, deci fostul CFO al retailerului local rămâne în grup. Pe de altă parte, executivul român este adus din afara companiei, mai exact din industria farma. Până recent el a deţinut funcţia de cluster CFO al grupului Sandoz pentru regiunea de est. Înainte de preluarea acestei funcţii, Răzvan Munteanu a fost country CFO în cadrul Novartis România şi Sandoz România.

El şi-a început cariera la Unilever în România, iar apoi a preluat roluri internaţionale în cadrul aceluiaşi grup în Olanda şi Regatul Unit al Marii Britanii. Răzvan Munteanu a absolvit un program de Executive MBA al Vienna University of Economics and Business.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO