Companii

Mega Image pariază pe zona Moldovei: Intrăm şi pe două pieţe noi - Bacău şi Iaşi. Retailerul deţine în România 683 de supermarketuri şi magazine de proximitate

Mega Image pariază pe zona Moldovei: Intrăm şi pe...

Autor: Cristina Roşca

14.04.2019, 00:34 14617

Lanţul de magazine Mega Image a deschis de la începutul anului 9 magazine noi şi a preluat alte 10 supermarketuri de la jucătorul local Zanfir din judeţul Vrancea, ajungând la o reţea de aproape 700 de unităţi.

„Am început acest an continuând strategia noastră de dezvoltare şi extindere (...). Primele luni au fost astfel marcate de noi deschideri de magazine, respectiv 9 unităţi, atât în Bucureşti, cât şi în Ploieşti, Braşov şi Timişoara. În luna martie am intrat pe o piaţă nouă prin preluarea lanţului de supermarketuri Zanfir din Vrancea, cu 10 magazine în Focşani şi în împrejurimi. Preluarea ne-a consolidat poziţia într-o regiune cu potenţial, cu o piaţă deja matură, în care vom continua să ne dezvoltăm şi mai departe“, spun reprezentanţii lanţului de magazine.

Prin această mutare Mega Image îşi face intrarea în zona Moldovei, cea mai săracă din România. După zona Vrancei, Mega Image intră în acest an pe două noi pieţe din regiunea Moldovei, continuând astfel planul început acum circa doi ani de a acoperi uniform marile oraşe ale ţării.

„Ne vom continua expansiunea pe tot parcursul anului, în acelaşi ritm ca şi până acum, prin deschideri de noi magazine pe pieţele din marile oraşe din ţară, precum şi prin intrarea pe pieţe noi, respectiv Bacău şi Iaşi.“

Compania continuă expansiunea în ritmul ultimilor ani, când au fost inaugurate câteva zeci de unităţi, anul tre­cut spre exemplu fiind adăugate reţelei 80 de magazine noi.

Mega Image este unul dintre cei mai puternici retaileri ca cifră de afaceri, de aproape 5 miliarde de lei în 2017 (ultimul an pentru care există date).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO