Companii

Mega Image şi Decathlon se aşază în coasta Băneasa Shopping City

Autor: Cristina Roşca

01.07.2015, 00:07 18201

Lanţul de supermarketuri Mega Image şi retailerul de echipamente sportive Decathlon construiesc de la zero un proiect, urmând a se aşeza vizavi de magazinul Ikea şi de centrul comercial Băneasa Shopping City.

„Vom deschide împreună cu Decathlon, în zona Băneasa, vizavi de Ikea, un nou concept store. Va fi cel mai mare magazin al nostru de până acum“, a spus la finalul săptămânii trecute Xavier Piesvaux, belgianul de 48 de ani responsabil de transformarea Mega Image în cel mai extins lanţ de magazine din România, cu peste 420 de unităţi. El şi-a încheiat vineri mandatul de zece ani în România.

Zona de nord a Capitalei a reuşit să atragă cea mai mare concentraţie de retaileri de pe piaţă, de la bricolaj la alimente şi de la modă la mobilă.

Astfel, vizavi de proiectul celor de la Mega Image se află, pe lângă mallul Băneasa Shopping City al omului de afaceri Gabriel Popoviciu, şi magazinele Ikea (mobilier), Carrefour (hipermarket), Mobexpert (mobilă) şi Brico Depot (bricolaj). În total, businessul din zonă se ridică la circa jumătate de miliard de euro, potrivit estimărilor ZF.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO