Companii

Mega Mall are autorizaţie şi chiriaşi noi: C&A şi H&M

Mega Mall are autorizaţie şi chiriaşi noi: C&A şi H&M

Foto: AFP

Autor: Cristi Moga

23.11.2012, 00:03 1319

Grupul austriac Real4You, dezvoltatorul centrului comercial Mega Mall de pe platforma Electroaparataj de lângă stadionul Arena Naţională din Bucureşti, a obţinut autorizaţia de construire pentru acest proiect la care lucrările sunt programate să înceapă anul viitor.

Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi şi, pe lângă hipermarketul Carrefour, dezvoltatorii proiectului au mai închiriat spaţii şi către companiile Flanco şi Altex, operatorii de entertainment Slot Point Casino şi Cine Grand, precum şi către retailerii de îmbrăcăminte C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez sau Office Shoes.

Proiectul este închiriat de firmele de consultanţă imobiliară Colliers International şi DTZ Echinox şi, ţinând cont de dimensiune, ar putea fi livrat cel mai devreme la sfârşitul anului 2014.

Pe de altă parte, în estul Capitalei există în prezent o competiţie "neoficială" între proiectul Mega Mall şi centrul comercial ParkLake Plaza, dezvoltat de Caelum Development şi Sonae Sierra, companii care au anunţat de asemenea în urmă cu o lună o listă de chiriaşi care include companiile Cora, Zara, H&M, Mango, Pure Fitness, Douglas sau Flanco.

Cele două proiecte se află la o distanţă de aproximativ 4,5 kilometri unul de altul, iar în timp ce H&M şi Flanco au decis să îşi rezerve spaţii în ambele proiecte, alţi retaileri importanţi au ales deocamdată doar unu din cele două malluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO