Companii

Încă un membru în clubul miliardarilor în lei: compania de distribuţie Luzan Logistic a depăşit pragul de 1 mld. lei venituri anul trecut. Compania activează în 13 judeţe, iar în 12 dintre acestea are şi depozite

Antreprenori locali

Încă un membru în clubul miliardarilor în lei:...

Autor: Miruna Diaconu

22.02.2022, 21:20 1033

Luzan Logistic face parte din grupul Luzan, controlat de către antreprenorul local Ilie Ilinca, grup care se ocupă cu distribuţia de ţigări.

Compania de distribuţie Luzan Logistic, controlată de antre­prenorul local Ilie Ilinca, intră în clubul miliardarilor în lei, depâşind anul trecut pragul de 1 mld. lei venituri, conform in­for­ma­ţiilor furnizate de către companie. Com­pania a ra­por­tat o cifră de afaceri mai mare cu 17% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor Ministerului de Finanţe.

Cu toate că firma a reuşit să treacă de pragul de 1 mld. lei venituri, Ilie Ilinca, proprietarul Luzan Logistic, spune că 2021 a fost un an plin de provocări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO