Companii

Metigla, producător de acoperişuri: Piaţa are un trend pozitiv, deşi creşterea este mai puţin accentuată comparativ cu anii anteriori

Metigla, producător de acoperişuri: Piaţa are un trend...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.09.2019, 00:06 369

În 2019, compania se concentrează pe retehnologizarea liniei de panouri termoizolante şi pe extinderea spaţiilor de producţie.

Producătorul belgian de înve­litori metalice şi panouri termoizo­lante Metigla a avut în primul semestru din 2019 vânzări în creştere comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, avansul venind în special din zona produselor premium.

„Cifrele din prima parte a anului 2019 arată un trend încu­rajator şi o evoluţie po­zitivă, cu creşteri impor­tante, de aproximativ 25%, în sectoa­rele rezi­denţial şi pluvial, com­parativ cu 2018. Acestea sunt datorate în mare parte investiţiilor importante în ro­bo­tizarea şi automa­tizarea liniei de producţie a sis­temului de drenaj pluvial, precum şi în achiziţia de noi linii de producţie a ţiglei metalice“, spun reprezentanţii Metigla.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO