Companii

Metro numeşte un nou director cumpărări produse nealimentare

Autor: Cristina Rosca

02.06.2011, 23:30 318

Metro Cash&Carry România, cel mai mare jucător din comerţullocal, cu afaceri de 1,13 mld. euro anul trecut, are un noudirector cumpărări produse nealimentare, Michael Kaiser, cu oexperienţă de mai bine de un deceniu în cadrul grupului Metro.Kaiser îl înlocuieşte astfel pe Laurenţiu Petre, care a fost numitmanager regional produse nealimentare pentru Polonia, RepublicaCehă, Slovacia, România, Moldova, Bulgaria, Serbia.

Kaiser a început să lucreze în cadrul Metro Group - din careface parte şi Metro Cash&Carry România - în aprilie 1998. Un anmai târziu, în iulie 1999, el devine manager marketing sortimenteproduse nealimentare în cadrul Metro Cash&Carry Germania.Ulterior a ocupat poziţii precum manager categorie produsenealimentare, şef departament mercantizare în cadrul Metro Cash& Carry Internaţional, director cumpărări produse nealimentareMetro Cash & Carry Ucraina.

Ultima funcţie ocupată înainte de a veni în România, dinnoiembrie 2009, a fost cea de director management ofertă în cadrulMetro Cash&Carry. Pe piaţa din România grupul german esteprezent cu Metro Cash&Carry România şi cu Real Hypermarket.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO