Companii

Michael Schmidt continuă investiţiile în România, Germania şi Austria şi mizează pe diversificarea portofoliului. „Avem motoarele turate la maximum“

Michael Schmidt, cel care deţine MHS Holding, compania care controlează Automobile Bavaria în România, dar şi mai multe centre BMW în Germania alături de un dealer Rolls-Royce, are în plan mai multe investiţii în România, Germania şi Austria.

Michael Schmidt, cel care deţine MHS Holding, compania care controlează Automobile Bavaria în România, dar şi mai multe centre BMW în Germania alături de un dealer Rolls-Royce, are în plan mai multe investiţii în România, Germania şi Austria.

Autor: Bogdan Alecu

09.08.2022, 19:00 539

♦ MHS Holding, entitatea care reuneşte businessurile Automobile Bavaria, şi MHS Truck & Bus din România alături de cele din Germania şi Austria au urcat la 500 mil. euro în 2021 faţă de 400 mil. euro în 2019, ultimul an de piaţă auto neafectată de pandemie sau crize de componente.

Michael Schmidt, cel care de­ţine MHS Holding, com­pania care contro­lea­ză Automobile Bavaria în România, dar şi mai multe centre BMW în Germania alături de un dealer Rolls-Royce, are în plan mai multe investiţii în România, Germania şi Austria, unde construieşte inclusiv un nou proiect pentru camioanele MAN.

„Vom continua investiţiile în toate pieţele în care activăm. Showroomurile Grenadier au prioritate în această vară pentru a fi gata pentru lansarea mărcii în Bucureşti, Viena şi München. În majorita­tea locaţiilor investim în zonele aftersales şi vânzarea maşinilor rulate, extinderea service-urilor şi a spaţiilor dedicate maşi­nilor rulate reprezentând o prioritate. Începem construcţia unui nou service în Otopeni, am achiziţionat un teren adiacent în Braşov pentru extinderea activităţii şi vom continua dezvoltarea tuturor celorlalte locaţii“, a declarat Michael Schmidt într-un interviu pentru ZF.

El explică faptul că mizează inclusiv pe energia verde şi are în derulare un program de instalare de pano­uri fotovoltaice în toate locaţiile.

„Derulăm un program «Bavaria Goes Green». Până la sfârşitul trimestrului III, vom avea şi staţii de încărcare fast charge pentru maşini electrice şi hibride în toate locaţiile. În Germania şi Austria avem de ase­menea în plan dezvoltarea locaţii­lor existente (la Viena am lansat de curând, cu succes, un nou showroom BMW Motorrad) pentru adaptarea la noile opor­tunităţi de business. După cum vedeţi, avem mo­toarele tura­te la maximum în ceea ce priveşte investiţiile“, a ex­plicat Michael Schmidt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO