Companii

Michael Schmidt: Vom avea showroom Rolls-Royce la Bucureşti şi vom reprezenta marca Hispano-Suiza în Europa. În domeniul auto nu simţim nicio criză acum. În trecut au existat sincope, dar domeniul de lux nu dă semne de scădere

Michael Schmidt, fondatorul MHS Holding: În domeniul auto nu simţim nicio criză acum. În trecut au existat sincope, dar domeniul de lux nu dă semne de scădere.

Michael Schmidt, fondatorul MHS Holding: În domeniul auto nu simţim nicio criză acum. În trecut au existat sincope, dar domeniul de lux nu dă semne de scădere.

Autor: Bogdan Alecu

31.05.2023, 00:07 367

Michael Schmidt, cel care controlează MHS Holding, care deţine Automobile Bavaria şi MHS Truck & Bus în România, mizează pe segmentul de lux în perioada următoare şi vrea să investească în Rolls-Royce şi să atragă în potofoliu spaniolii de la Hispano-Suiza.

MHS Holding vrea să investească în deschiderea unui showroom Rolls-Royce în cadrul proiectului Automobile Bavaria din Băneasa, pentru a putea acoperi cererea de automobile de lux de pe piaţa locală. Anunţul vine după mai mulţi ani în care înmatriculările de automobile Rolls-Royce au continuat să crească, de la câteva unităţi la 15 în 2022.

În cadrul centrului Automobile Bavaria deja funcţionează din 2010 primul service Rolls-Royce din Europa de Sud-Est. Pe plan local brandul britanic deţinut de BMW Group este prezent prin service-ul Rolls-Royce al Automobile Bavaria din cadrul centrului din Băneasa, în timp ce vânzările se pot derula prin dealerul din München deţinut tot de Michael Schmidt. Dacă până acum clienţii interesaţi erau trimişi la München pentru test şi prezentare, acum maşinile vor putea fi configurate şi la Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO