Companii

Micii antreprenori îşi fac debutul în offline cu ajutorul mallurilor, care creează programe de susţinere cu pop-up stores, reduceri la chirie şi consultanţă de business

Dorin Ţambrea, un antreprenor care are o afacere în producţia de rucsacuri, sub brandul Urban Bag, spune că aşteptările sale sunt să ajungă la vânzări lunare de 15.000-20.000 de euro în magazinul din Mega Mall.

Dorin Ţambrea, un antreprenor care are o afacere în producţia de rucsacuri, sub brandul Urban Bag, spune că aşteptările sale sunt să ajungă la vânzări lunare de 15.000-20.000 de euro în magazinul din Mega Mall.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.03.2022, 19:00 127

NEPI Rockcastle a demarat în martie 2021 programul „Deschis: Pop-Up Shop“, dedicat antreprenorilor locali aflaţi la început de drum Unul dintre dezvoltatorii care au pariat puternic pe componenta locală a ocupanţilor din mallurile sale este Iulius Group Anchor Grup, proprietarul primelor două malluri de pe piaţa locală, spune că a adoptat de asemenea strategia susţinerii micilor antreprenori Şi Sonae Sierra, proprietarul mallului ParkLake din Bucureşti, a dezvoltat mai multe concepte şi modele de business pentru antreprenori.

Antreprenorii la început de drum care nu au avut până acum curaj sau resurse financiare pentru a-şi duce businessurile în offline încep să beneficieze, în ultima vreme, de programe de susţinere pe care marile centre comerciale le concep, cu scopul de a încuraja businessul local de mici dimensiuni să se dezvolte.

„Pe lângă magazinul nostru online, am deschis şi un magazin în Mega Mall. Am avut o oportunitate, nu intenţionam neapărat să continuăm prea curând cu un magazin fizic, însă cei de la Mega Mall au lansat o ofertă pentru antreprenorii locali, iniţial prin pop-up store-uri. Ne-am înscris, ne-au contactat, am mers mai departe cu discuţiile şi în final am reuşit să deschidem magazinul“, povestea recent la emisiunea online ZF Afaceri de la zero Dorin Ţambrea, un antreprenor care are o afacere în producţia de ruc­sacuri, sub brandul Urban Bag.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO